SuomiAreena: Järkihän tässä suorittamisessa menee! Livenä Porissa ja MTV-Katsomossa 28.6.

Yhteiskuntamme haluaa nuoret nopeasti opiskelemaan ja työelämään kantamaan vastuunsa huoltosuhteesta. Uupuminen uhkaa johtaa nuoret kuitenkin osaksi heikkenevän huoltosuhteen aiheuttamaa taakkaa. Vastalääkkeeksi suorittamiselle ja yhteiskunnan asettamille paineille tarjoamme taidetta ja kulttuuria. Voisiko taiteesta löytyä nuorten mielenterveydelle akuutisti tarvittavaa kasvurauhaa ja suoritusvapaata tilaa?

Kulttuurihyvinvointipoolin järjestämässä Järkihän tässä suorittamisessa menee! -keskustelutilaisuudessa ratkaisuja nuorten mielenterveyskriisiin etsitään taiteesta ja kulttuurista. Tilaisuus järjestetään osana SuomiAreenaa keskiviikkona 28.6.2023 klo 11-11.45 Porin kaupungintalon pihan lavalla. Keskustelu on katsottavissa myös suorana ja tallenteena MTV-Katsomossa tästä linkistä.

Keskustelemassa:

Johanna Kujala, Yhteiskuntasuhdepäällikkö, MIELI ry

Sara Hänninen, Nuoret vaikuttajat -ryhmän jäsen, Suomen Nuorisoseurat ry

Altti Kiuru, Nuoret vaikuttajat -ryhmän jäsen, Suomen Nuorisoseurat ry

Virpi Koskela, FT/luovien alojen nomadi, Legioonateatteri ry

Keskustelun järjestävät Kulttuurihyvinvointipoolin kanssa kulttuurihyvinvoinnin valtakunnallinen yhteyspiste Taikusydän, taide- ja mielenterveysjärjestö Taiteen Sulattamo ry, MIELI Suomen Mielenterveys ry sekä Suomen Nuorisoseurat ry.

Lue lisää tapahtumasta

Nähdään SuomiAreenassa kesäkuun viimeisellä viikolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *